Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Circ în plină stradă la Vaslui: Două măicuțe au scuipat și blestemat pe toți cei care le-au ieșit în cale

Women in the World
Călugărițe

Două femei îmbrăcate în straie bisericești, care păreau a fi în stare de ebrietate, au făcut un scandal monstru, duminică după-amiază, în centrul municipiului Vaslui, scrie libertatea.ro.

Cele două măicuțe, care veneau de la mănăstirea Ghighiu din judetul Prahova, cu destinatia mănăstirea Hadâmbu din judetul Iasi, au scuipat si blestemat pe aproape toti oamenii care le-au ieșit în cale, relatează vremeanoua.ro .

„Eu am crescut în mănăstirea Ghighiu, unde nu se face preacurvie, de mine a avut grijă măicuta Pavelina. Orasul ăsta e plin de hoți și de curve”, tipa una dintre femei, în gura mare.Măicuțele au fost abordate de un polițist local, în zona Casei de Cultură, însă după două blesteme și o înjurătură, acesta si-a dat seama că nu poate face față de unul singur, asa că a chemat întăriri. O patrulă mobilă a Poliției Locale le-a abordat din nou pe cele două femei.

Citește și: O femeie a murit şi un bărbat a suferit leziuni la nivelul gâtului în urma unui accident pe DJ 512

Oamenii legii au întâmpinat mari probleme în a le legitima pe măicuțe și asta din cauza celei mai în vârstă, care îl vedea pe Necuratu în toate persoanele din jur. “Măicuță, Doamne și Stăpânul vieții mele, rugăciune! Lasă oamenii ăștia în pace! Lasă-l pe Sfântul Mina în pace! Sfântul Mina scrie buletinul”, i-a spus cealaltă femeie măicuței, în timp ce-i bătea o cruce mică, pe umăr, polițistului de la Locală.

Măicuțele păreau că au ceva de împărțit în special cu femeile și fetele care treceau prin centru, numindu-le curve. “La mănăstire, în post și rugăciune, nu pe străzi, cu tocuri și fuste scurte. Părintele Iustin Pârvu s-a rugat pentru noi toți, ca Dumnezeu să ne ierte păcatele, dar voi nu vedeți asta. Vouă vă umblă ochii după bărbați. E prea multă preacurvie în orașul ăsta! Post și rugăciune, asta vă trebuie! Nu mai lăsați pisica neagră să preacurvească! Aveți grijă de ea, că e curvă mare, face păcate toată ziua! Rugați-vă pentru sufletul ei, asa cum și părintele Iustin Pârvu s-a rugat pentru sufletele voastre”, țipa una dintre măicuțe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.