Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - AMENINȚAREA lui Iohannis: următoarele ținte ale DNA

Președintele Klaus Iohannis lansează un atac la adresa lui Călin Popescu Tăriceanu, dar în subsidiar se ascunde și un alt mesaj. El susține că Tăriceanu vrea să îi apere pe cei din anturajul său de DNA, iar în perioada următoare vom identifica cine este ”gașca”, pentru că vor ajunge solicitări ale DNA în Parlament.

Citește și: Legea care CUTREMURĂ universul 'băieților deștepți': este SCANDAL mare

"Cu acest individ ne-am lămurit, are un discurs anti-justiţie şi vrea să scape de justiţie. Spun individ fiindcă îmi vine foarte greu să cred că un întreg partid este de acord cu un astfel de discurs anti-justiţie, eu nu cred aşa ceva. Pe de altă parte, va fi destul de simplu să vedem ce se doreşte. Eu cred că acest individ nu vrea numai pe el să se scape, vrea să-şi scape şi câţiva prieteni şi este suficient să urmărim cine va ajunge în următoarele săptămâni în Parlament ca să fie votat pro sau contra urmărire penală şi o să vedem din cine se compune gaşca despre care se vorbeşte", a spus Iohannis, întrebat cu privire la apelul şefului Senatului ca parlamentarii să nu mai voteze cererile venite din partea justiţiei referitoare la deputaţi sau senatori.

Practic, președintele Iohannis susține că oamenii din anturajul lui Călin Popescu Tăriceanu vor fi săltați de DNA în această campanie electorală.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.