Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO. Ce il recomanda pe 'teologul' Ilie Sarbu la Curtea de Conturi. Dragnea explica

sarbu, dragnea, ponta

Presedintele interimar al PSD Liviu Dragnea a declarat duminica oficial ca il va sustine pe Ilie Sarbu pentru functia de vicepresedinte in cadrul Curtii de Conturi. Intrebat ce il recomanda pe Sarbu pentru acest post, dat fiind ca el la baza are studii teologice, Dragnea a explicat ca senatorul PSD are o experienta vasta.

"Va avea sustinerea mea si a PSD pentru ocuparea functiei de vicepresedinte la Curtea de Conturi, la Autoritatea de Audit pentru ca PSD nu isi permite sa propuna intr-o functie oameni care nu au experienta sau oameni in care nu avem incredere ca isi pot gestiona responsabilitatile din functia respectiva. Ilie Sarbu e un om in care eu am foarte mare incredere, in care partidul are foarte mare incredere si care poate gestiona o functie de o asemenea importanta.

Are o experienta foarte mare, a lucrat foarte mult in cele doua mandate de ministru pe foarte multe programe europene, este un om care a condus foarte multe institutii, nu este un om fara experienta. Am incredere ca in acea pozitie va face foarte multe lucruri bune", a declarat Dragnea.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.