Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video - Ciucă nu uită și nu iartă, l-a dojenit pe Virgil Popescu, după tragedia de la Jilț Sud: Este un pic târziu

Inquam Photos / Octav Ganea
Nicolae Ciuca

Nicolae Ciucă nu trece prea ușor cu vederea tragedia de la Jilț Sud. Mai mulți mineri au murit în urma unui accident în care a fost implicată mașina cu care erau transportați. Autovehiculul era unul pentru transport marfă, așa că minerii nu aveau nici măcar centuri de siguranță.

"Vă solicit ambilor miniștri ca în perioada următoare și o să îmi prezentanți săptămâna viitoare termenul în care vă veți ocupa de implementarea măsurilor necesare în întreg Complexul Energetic Oltenia și în tot sectorul. De asemenea activitatea va fi extinsă în toate unitățile de producție de energie electrică din subordinea Ministerului Energiei și continuăm activitățile prin care împreună veți pune la dispoziția organelor legii actele necesare pentru luarea de măsuri", a spus premierul.

Ministrul Energiei, Virgil Popescu a punctat: "Să știți că am dispus deja și am trimis deja către toate companiile din industria energetică să facă o evaluare cu privire la riscurile la locurile de muncă fiindcă astfel de tragedii nu trebuie să se mai întâmple". Premierul nu a fost deloc impresionat!  "Este foarte bine, numai că este un pic târziu, e nevoie ca toată lumea să conștientieze ceea ce este necesar pentru ca siguranța la locul de muncă să nu mai fie o problemă", a spus Ciucă.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.