Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Cristian Tudor Popescu o desființează pe Alina Gorghiu după filmul cu copilul și sandwich-ul

facebook.com
alina gorghiu hoti

Cunoscutul jurnalist a reacționat foarte dur la filmulețul postat de președintele PNL Alina Gorghiu în care apare un copil căruia i se spune să deschidă ușa pentru că dacă nu face asta va veni Liviu sa îi fure sandwich-urile și Victor să îi copieze temele. El consideră că filmarea este un fals destinat părinţilor. Adică acelora care votează, spune jurnalistul Cristian Tudor Popescu. În acelaşi timp, filmul – o continuare regizată a unui moment petrecut în precedenta campanie electorală – este potenţial periculos pentru copiii care îl vizionează, spune acesta.

Vezi și: DOCUMENT BLACK CUBE: Ce trebuiau să verifice israelienii despre Kovesi?

Vezi și: ȘOC! Un renumit brand românesc a intrat în faliment!

Cristian Tudor Popescu la Digi 24: „Copiii ştiţi că au o tendinţă spre imitaţie foarte pronunţată. Acest dialog poate fi o sugestie pentru copiii care îl văd, le rămâne pe scoaţă şi când va suna un pedofil agresiv la uşă... Eventual ăla poate să folosească acest dialog. Cine eşti? Sunt cutare, PSD-ul o să câştige dacă nu deschizi. Şi copilul, că a văzut la televizor, ce poate fi mai adevărat şi mai puternic?, deschide uşa.

Falsul este evident. Dar! Sunt deputatul tău de colegiu. Ce vorbeşti, madam? Deputatul de colegiu al unei fetiţe de 5-6 ani? Votează fetiţa? Ce treabă are ea cu deputatul, cu colegiul? Am văzut clipuri cu copii, în campania americană. În România, în America, pe tot globul ar trebui să existe o lege care să interzică folosirea copiilor în scopuri politice, electorale, în astfel de clipuri.

Pe urmă: dacă nu deschizi, o să câştige PSD-ul! Ăsta este cine, un fel de bau-bau? Un Moş Crăciun pe dos? Cine este pentru bietul copil – nu copilul din film, că nu are nicio treabă, l-au pus să joace -, pentru copilul generic, virtual, pe care îl sugerează acest film? După aia. Victor o să-ţi copieze temele. Nu ştiu ce teme, această fată să fie, poate, la clasa zero... Nu arăta a copil de şcoală. Liviu îţi fură sandviciul... Înseamnă că acest clip nu este făcut pentru copii, el este făcut pentru adulţi, pentru părinţi care votează. Apoi: toţi pesediştii. Toţi pesediştii fură sandviciuri? Toţi pesediştii copiază? Cum poţi să spui aşa ceva? Există în partidul ăsta şi oameni care nu copiază şi care nu fură sandviciuri.”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.