Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Elena Udrea surprinde, din nou, în plină campanie electorală

elena udrea slogan

Personajul politic Elena Udrea surprinde în fiecare campanie electorală. După ce a tricotat într-un studio de televiziune, a șters pe jos cu mopul sau a gătit în direct la TV, acum Udrea ne surprinde din nou.

Candidat independent la Camera Deputaților, Udrea a vizitat standul unui ONG care militează împotriva violenței în familie și strânge bani pentru copiii care au nevoie. În acest sens, ONG-ul confecționează bijuterii hand-made, iar Elena Udrea a surprins venind la acest stand și s-a oferit să-și confecționeze singură bijuteriile.

După ce a terminat, Elena Udrea și-a cumpărat bijuteria confecționată și a donat bani pentru cauzele pe care le promovează ONG-ul.

Fiind la capitolul bijuterii, Elena Udrea a mărturisit că metalul său preferat este aurul alb ”pentru că se poate asorta la orice”, iar ca piatră prețioasă preferă onixul. Udrea a spus că ”nu există femeie care să nu-și dorească o bijuterie frumoasă”, dar a ținut să precizeze că acest lucru nu are legătură cu specualițiile presei, în care se arăta că Udrea ar fi la un pas de logodnă cu noul ei iubit.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.