Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO/FOTO - Garajul de MILIOANE al lui Donald Trump: Ce 'bijuterii' aduce magnatul la Casa Albă

www.mabroselvisworld.com
Rolls Royce Trump

Donald Trump era cunoscut cu mult timp înainte să candideze la șefia Statelor Unite drept unul dintre cei mai bogați oameni ai planetei. Mare iubitor de mașini, avioane, elicoptere și alte vehicule de lux, viitorul președinte al Americii a adunat de-a lungul vieții mai multe piese de colecție care îi alcătuiesc acum garajul impresionant.

1. Avion Boeing 727

Trump a cumpărat 20 de astfel de avioane în 1988, plătind aproximativ 380 milioane dolari. El oferea servicii de transport aerian între aeroportul LaGuardia din New York şi aeroporturile Logan (Boston) şi Reagan (Washington), dar compania nu i-a făcut profit.

2. Avion Boeing 757-200

Este un avion comercial aflat în proprietatea lui Donald Trump. În configurarea sa comercială, aeronava trasportă 228 de pasageri, dar el a fost reconfigurat apoi pentru Trump, având acum 43 de locuri. Are o viteză maximă de 980 km/oră, iar preţul său este de 73 milioane euro. Aeronava este propulsată de două motoare Rolls-Royce care consumă 3.400 de litri pe oră. Autonomia maximă este de 7.275 km, iar înălţimea maximă pe care o poate atinge – 12.800 de metri.

Citește și: FOTO Imagini incendiare cu noua Primă Doamnă a Americii

3. Elicopterul Sikorsky S-76B

Poate transporta 12-13 persoane, iar viteza sa maximă este de 287 km/oră. Donald Trump are două astfel de elicoptere, unul construit în 1989, celălalt în 1992. Elicopterul este propulsat de două motoare turbo cu 856 CP fiecare. Distanţa maximă pe care o poate parcurge este puţin peste 800 de kilometri, iar înălţimea maximă la care poate zbura aproximativ 4 kilometri.

content-image

4. Rolls Royce Silver Cloud

Acest model de Rolls Royce a fost fabricat între anii 1955 şi 1966. Cel deţinut de Donald Trump, un elegant Silver Cloud I a fost construit în 1956 şi are un motor cu 155 cai putere.

content-image

5. Rolls-Royce Phantom

Noul rezident al Casei Albe deţine, de asemenea, un model Phantom de la Rolls-Royce. Valoarea sa a fost în perioada de start a vânzărilor între 450.000 şi 550.000 de euro.

content-image

6. Iahtul Nabila

A fost cel mai faimos iaht din lume în anii ’80, un simbol al ostentaţiei de la Marbella. Avea numele scris cu litere de platină, iar primul său proprietar a fost Adnan Khashoggi, un saudit miliardar, impresar şi traficant de arme. Acesta i l-a vândut sultanului din Brunei, de la care l-a cumpărat Donald Trump. Între timp Trump i-a vândut iahtul prinţului saudit Al-Walid. În anul 1980 atunci când a fost lansată nava, aceasta avea un preţ impunător de 288 milioane de dolari, iar la vremea sa Trump a cumpărat-o cu doar 29 de milioane de dolari, anunță Autoblog.md.

content-image

7. Lamborghini Diablo Roadster VT (1997).

Este un model dintr-o ediţie limitată la doar 200 de exemplare. Coupeul este vopsit în culoarea unică Le Mans Blue. Automobilul italian are jante unice opţionale de 18 inci şi a parcurs cu Donald Trump în spatele volanului 24.586 km. Maşina a fost vândută în acest an pe eBay pentru suma de 460.000 de dolari.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.