Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Gabriela Firea anunță cum este premierul desemnat de PSD. Ce spune de competitori

captura TV
gabriela firea

Primarul general al Capitalei și președinte al PSD București, Gabriela Firea, a făcut câteva precizări despre cel care va fi preferatul social-democraților pentru funcția de prim-ministru al României în varianta în care PSD și aliații săi vor obține majoritatea parlamentară după alegerile din 11 decembrie 2016:

Citește și: SCANDAL monstru cu Traian Băsescu la Realitatea TV: 'Ești un TRĂDĂTOR'

”Un care să simtă cu românii, un om căruia să îi pese de acest popor, un om care să nu aibă telecomandă în afara țării, un om care să nu fi fost plătit/sponsorizat de fundații neprincipiale din afara țării, un bun român, un profesionist, un om de echipă, un om care nu trădează, un om care se gândește de două ori înainte să ia o decizie tocmai pentru ca să ia o decizie bună, un om care se consultă, un om care să aplice Programul nostru de guvernare”, a spus Gabriela Firea în cadrul unei Ediții Speciale de la România TV moderată de Simona Gheorghe.

Vezi și: GAFĂ a lui Călin Popescu Tăriceanu la România TV: Ce a putut să scrie liderul ALDE / FOTO

Solicitată să spună cine este această persoană care întruchipează toate aceste calități enumerate, președintele PSD București a evitat motivând că în acel moment pot apărea imediat câteva dosare penale pe numele acelei persoane, dar că cu siguranță persoana este din PSD.

În schimb a acceptat să comenteze variantele deja prezente pe piață: Dacian Cioloș, Victor Ponta, Alina Gorghiu și Liviu Dragnea. Despre Călin Popescu Tăriceanu a precizat că ar fi o varianta bună, dar că în actuala configurație în care ALDE e în alianță cu PSD, cu siguranță premierul va fi dat de PSD. Despre Traian Băsescu a refuzat să comenteze ca o posibilă variantă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.