Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - GAFĂ a lui Iohannis la Bruxelles

iohannis

Preşedintele României a participat joi, 23 aprilie, la Bruxelles, la reuniunea Consiliului European Extraordinar, la finalul căreia a susţinut o declaraţie de presă. Iohannis a făcut o gafă în discursul de la Bruxelles, încurând Marea Mediterană cu Marea Neagră.

Klaus Iohannis s-a referit iniţial la sutele de migranţi care au murit recent în urma unui naufragiu în Marea Mediterană. Ulterior, şeful statului a subliniat "necesitatea solidarității cu statele membre care au povara cea mai mare de dus, țări riverane Mării Negre". Era vorba, evident, despre ţările riverane Mării Mediterane.

"În intervenția pe care am avut-o am subliniat necesitatea solidarității cu statele membre care au povara cea mai mare de dus, țări riverane Mării Negre, am arătat importanța și necesitatea creșterii bugetului Frontex pentru acțiunile din zonă și faptul că noi sprijinim acest demers, am arătat că România este foarte implicată deja acum în Frontex, dar România este dispusă, dacă se solicită, să trimită mai mulți experți în zonă", a declarat Iohannis. După câteva zeci de secunde, preşedintele s-a referit corect la Marea Mediterană.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.