Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO: GAFĂ de PROPORȚII cu tentă penală a unui candidat în Capitală/ UPDATE replica

În plină campanie electorală, politicienii se înghesuie să ureze Sărbători Fericite electoratului, dar unul dintre ei a comis o gafă de proporții. Candidatul PSD la Primăria Sectorului 4, Daniel Băluță, a comis o gafă cu tentă penală în felicitarea de Paște. UPDATE - Intr-o declaratie ulterioara acesta a spus ca e o inscenare.

În căsuțele poștale ale oamenilor din Sectorul 4 au ajuns felicitările, dar mare le-a fost mirarea oamenilor să afle că de Paște sărbătoresc, de fapt, nașterea Domnului și nu Învierea, așa cum știam cu toții.

Citește și: Unde își petrec politicienii Paștele

Pe lângă gafa evidentă, Daniel Băluță a implicat și Primăria Sectorului 4 prin faptul că s-a semnat ”Primarul Sectorului 4”. El este în acest moment primar interimar, însă este ilegal ca în campania electorală să implici instituția ca atare.

UPDATE  - Ulterior primarul interimar al Sectorului 4 și candidat al PSD la aceeasi primaria a replicat:

"Astăzi, m-am convins, încă o dată, că există oameni fără Dumnezeu! Aceștia se folosesc inclusiv de Sfânta Sărbătoare a învierii Domnului în lupta lor politică murdară, în speranța că vor câștiga destul electorat cât să-și poată atinge interesele meschine. În cutiile poștale ale multor locuitori ai Sectorului 4 au fost distribuite felicitări în care, în mod intenționat, este făcută confuzia între Nașterea Domnului și Învierea Domnului. Pentru a arunca cu noroi în imaginea mea, autorii au semnat respectivele felicitări cu numele meu. Resping ferm asemenea atacuri josnice, întrucât felicitările în cauză nu au legătură cu mine si nici nu le cunosc proveniența. Daniel Baluță, primarul sectorului 4."

!!!!! Totuși nici acum primarul interimar nu a explicat de ce a implicat Primaria in actiunea sa de campanie, de vreme ce semneaza ca Primar si nu ca si Candidat.

content-image

content-image

content-imagecontent-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.