Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Înțepături între capii de listă ai PSD din București: replici acide la Excelsior

PSD și-a lansat programul pe București și proiectele pe care doresc să le implementeze în Capitală, în cadrul unui eveniment moderat de primarul Gabriela Firea, care s-a desfășurat la Tetrul Excelsior. După prezentarea proiectelor, Firea i-a chemat pe scenă pe toți candidații PSD la Cameră și Senat, iar în numele acestora au vorbit capii de listă Ecaterina Andronescu și Gabriel Petrea.

Prima care a luat cuvântul a fost Ecaterina Andronescu, care și-a început discursul cu o înțepătură la capul de listă al PSD de la Camera Deputaților, Gabriel Petrea, cel căruia i-a transmis că ea a muncit mulți ani în interiorul partidului până să ajungă să fie cap de listă la Senat.

”Aș vrea să-i spun lui Gabi Petrea, care cu certitudine este aici, el deschide lista la Cameră, că pentru asta am muncit un număr important de ani și vă mulțumesc pentru această recunoaștere pe care mi-ați dat-o, într-un fel, punându-mă pe această listă. Vreau să știți că mie nu mi s-a urcat niciodată la cap, ci dimpotrivă și acum, ca de fiecare dată, când mi-am asumat o responsabilitate din partea PSD am tratat-o cu toată seriozitatea, cu toată priceperea pe care am acumulat-o în ani, cu toată experiența mea profesională și nici de data aceasta nu voi face altfel”, a spus Ecaterina Andronescu.

Nici liderul TSD nu s-a lăsat mai prejos. Când i-a venit rândul la cuvânt, Petrea și-a început discursul cu o mică înțepătură: ”Ca să încep cu o glumă, dacă doamna Andronescu a vorbit atât în numele a șapte oameni, cât ar trebui să vorbesc cu în numele celor 17?”, a spus Petrea.

Capul de listă al PSD la Camera Deputaților și-a amintit că o bună bucată de timp a fost liderul studenților din România și a explicat că în vremea respectivă nu a găsit de multe ori înțelegere la rectori sau la șefii din Ministerul Educației. Trimiterea era clară la Ecaterina Andronescu, care ocupă funcția de rector și a fost ministru al Educației în mai multe rânduri.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.