Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO. Iurie Leanca le CANTA moldovenilor, in ultima zi de campanie

iurie leanca

Premierul Republicii Moldova, Iurie Leanca, le canta moldovenilor in ultima zi de campanie. Acesta le-a transmis cetatenilor un mesaj pro-european prin intermediul unei melodii cantate alaturi de artisti moldoveni, inainte de alegerile parlamentare de duminica.

"În ultima zi de campanie, ţin să mulţumesc fiecărui om din această țară care a pledat, prin vorbă și faptă, pentru viitorul european al Moldovei. Le mulțumesc artiştilor care şi-au unit eforturile ca să ne arate, prin cântec, că Europa înseamnă, întâi de toate, o viaţă normală. Azi, am cântat piesa „O nouă zi, o nouă viaţă” împreună cu Dara, Pasha Parfeni, Nicu Țărnă, Ivan Guzu şi Valentin Boghean. Am făcut-o cu gândul la ziua de duminică și cu ferma convingere că vom izbândi!", a scris Iurie Leanca pe pagina sa de Facebook.

Mesajul sau a fost promovat si de premierul Victor Ponta, care se bucurat de sustinerea lui Iurie Leanca in campania sa prezidentiala. Ponta ii ureaza mult succes lui Leanca in alegerile de duminica.

"Îmi doresc foarte mult ca toți cetățenii care vor vota duminică în Republica Moldova, în România și în Europa să sprijine parcursul european al vecinilor noștri de peste Prut.

Vreau și sper ca la Chișinău să rămână un guvern proeuropean, cu care să continuăm colaborarea excelentă pe care am avut-o în ultima perioadă și care a fost în interesul celor care locuiesc pe ambele maluri ale Prutului. Mult succes mâine!", a scris Ponta pe pagina sa de Facebook.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.