Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Klaus Iohannis DESFIINȚEAZĂ Realitatea TV, după dezbaterea cu Ponta

Prezidențiabilul ACL, Klaus Iohannis, aduce critici dure la adresa postului Realitatea TV, pentru modul în care au organizat dezbaterea prezidențială. Iohannis susține că aseară nu a fost vorba de o dezbatere, ci de un talk-show și reproșează echipei Realitatea că nu i-a trimis informațiile esențiale legate de temele și formatul dezbaterii.

Klaus Iohannsi a fost întrebat: ”Cine a câștigat din dezbaterea de aseară?”

”Electoratul (...) Unii consideră că am câștigat puncte, alții consideră că Ponta a câștigat puncte. Fiecare cu evaluarea lui, dar mie mi s-a părut important să merg la o dezbatere, chit că nu am cunoscut temele, nu am cunoscut formatul, fiindcă nu a catadictisit nici echipa Realitatea TV, nici echipa domnului Ponta să ne transmită și nouă aceste lucruri. M-am dus din pur respect pentru alegătorii care și-au dorit această dezbatere și recunosc că și pentru analiștii și jurnaliștii care au dat semnale că și ei își doresc o dezbatere.

Eu mi-aș fi dorit și îmi doresc în continuare o dezbatere. Întâlnirea de aseară a fost un talk-show, nu o dezbatere cum se așteaptă se așteaptă lumea să fie pentru prezidențiale, dar decât nimic a fost bine venită și acea apariție cred că, bine venită, pentru a clarifica anumite teme care s-au vehiculat și probabil nu se mai vehiculează astăzi în spațiul public”, a declarat Klaus Iohannis, într-un interviu acordat Reporter Virtual.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.