Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Liviu Dragnea despre relația cu Ponta: Nu e în regulă, mi se pare incorect să fie folosit

captura TV
Dragnea

Preşedintele Partidului Social Democrat (PSD), Liviu Dragnea, a afirmat, sâmbătă seara, că are o relaţie foarte bună cu Victor Ponta şi că aceasta nu este afectată de imaginile pe care le postează unii sau alţii.

Vezi și: Ce joc fac unionistii de la București?

''E foarte bună, sincer vorbind'', a spus Liviu Dragnea, la Antena 3 în Emisiunea Q&A realizata de Alessandra Stoicescu, întrebat fiind care este relaţia sa cu Victor Ponta. 

Preşedintele PSD a susţinut că pe el nu îl deranjează faptul că Partidul România Unită (PRU) se foloseşte de imaginea lui Victor Ponta, dar că i se pare incorect acest lucru. 

''Pe mine nu mă deranjează, pe mine personal. Eu ceea ce i-am spus lui Victor, şi i-am spus sincer şi a şi înţeles asta, nu pe mine personal mă deranjează. Nu e în regulă, mi se pare incorect să-i fie folosită imaginea de către alt partid'', a spus Dragnea. Liderul social-democrat a adăugat că este ''deranjant'' acest lucru pentru unii membri de partid. 

Liviu Dragnea a menţionat că nu agreează o variantă de alianţă cu PRU. 

''Eu nu agreez varianta asta, pentru că atâta timp cât procedează în felul ăsta nu mi se pare corect şi atunci sigur că îţi pui mari semne de întrebare pentru validitatea şi durata şi substanţa unei colaborări cu oameni care procedează în felul ăsta. De aici pleacă rezervele. Dar, repet, să ajungem la alegeri. Relaţia mea cu Victor nu este afectată de pozele pe care le pun unii sau alţii pe ... Pentru că oricum nu conving pe nimeni acele poze'', a afirmat Liviu Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.