Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Mike Tyson a bulversat Senatul: nebunie de nedescris/ UPDATE: SCANDAL cu jurnaliștii

mike tyson

Fostul campion al greilor la box, Mike Tyson, a venit în vizită la Senat și a bulversat total activitatea în cadrul instituției. Zeci de jurnaliști, camere de filmat, dar și senatori s-au înghesuit să-l vadă pe fostul campion mondial.

UPDATE: Jurnaliștii care îl urmăreau pe Mike Tyson în Parlament au intrat în conflict cu bodyguarzii campionului mondial. Aceștia au închis ușile din Parlament, pentru a-i oferi intimitate VIP-ului, însă jurnaliștii au reacționat imediat.

Tyson a aterizat în România în jurul orei 11.00, dar a ajuns mai greu la Senat. El a venit la invitația senatorului Ben Oni Ardelean, însă președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, i-a refuzat accesul în sala de plen a Senatului pe motiv că ”a fost infractor”.

Pe scările de la Senat, Tyson a fost așteptat de un grup de 10 senatori, printre care și Ilie Năstase. Tyson l-a recunoscut rapid pe ”Nasty” și au făcut glume unul cu celălalt.

La sosirea la Senat, Myke Tyson s-a arătat surprins de numărul mare de jurnaliști care îl așteptau. O mare busculadă a avut loc pe scările de la Senat, iar din mulțime senatorii strigau să se dea jurnaliștii la o parte pentru a face o poză oficială cu fostul campion mondial.

Priviți în filmuțele de mai jos nebunia pe care a stârnit-o Mike Tyson la Senat:

content-image

content-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.