Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - MILIOANE de vizualizări pentru cel mai nou trailer al sezonul al 2-lea din 'Stranger Things'

agerpres.ro
comic con Stranger Things

Un nou trailer pentru sezonul al 2-lea al serialului SF "Stranger Things", montat pe muzica hitului "Thriller" al lui Michael Jackson, a fost prezentat la Comic-Con, în San Diego, furnizând câteva indicii privind serialul foarte premiat, relatează AFP, citat de AGERPRES.

Serialul produs de Netflix despre un grup de copii din anii 1980 care trec printr-o serie de aventuri paranormale a fost foarte apreciat de critică anul trecut și a adus în prim-plan o distribuție de adolescenți dintre care s-a remarcat în primul rând Millie Bobby Brown în rolul enigmaticei Eleven.

Noul trailer, prezentat sâmbătă, începe cu grupul de copii într-o sală de jocuri, în timp ce sunt angrenați în foarte popularul joc video al anilor '80, "Dragon's Lair".

Citeşte şi: 'Micuţa Picasso', vizită surpriză la şcoala care-i poartă numele

Deodată Will, băiețelul care a dispărut în primul sezon al serialului, se trezește pentru câteva secunde într-o realitate alternativă, sumbră și înfiorătoare. "Am văzut ceva... L-am simțit peste tot în jurul meu", îi spune, cu ochii în lacrimi, băiețelul mamei sale Joyce, al cărei rol este interpretat de Winona Ryder.

Trailerul prezintă câteva imagini cu un nou monstru care își aruncă tentaculele asupra orașului Hawkins și arată și faptul că personajul Eleven, fetița tulburată cu puteri telekinetice despre care se credea că a dispărut la finalul primului sezon, va apărea din nou, deși pare să fie prizonieră într-o altă lume.

Până în prezent trailerul a adunat aproape 5.700.000 de vizualizări, potrivit YouTube.

Actrița Millie Bobby Brown, nominalizată pentru Premiile Emmy, a explicat la Comic-Con cât de dificil a fost să o încarneze pe enigmatica Eleven, din cauza numărului de dialoguri foarte redus ale personajului său.

"Am fost obligată să exprim totul pe chip, ceea ce este foarte dificil. Dar acest lucru devine mai ușor pe măsură ce te simți mai în largul tău cu personajul", a mărturisit adolescenta.

"În primele două episoade, m-am îndrăgostit imediat de Eleven și am fost Eleven. Singurul lucru cu adevărat dificil a fost să plâng. Sunt o persoană fericită în viață și când trebuia să plâng aveam nevoie de cinci minute pentru a intra în această stare de spirit", a relatat ea.

"Stranger Things", difuzat în luna iulie a anului trecut, a adunat 18 nominalizări pentru Premiile Emmy care vor fi decernate în luna septembrie.

Al doilea sezon, format din nouă episoade, va fi difuzat la 27 octombrie pe Netflix, chiar înainte de Halloween.

Citeşte şi: Veşti MARI pentru fanii The Rolling Stones. Trupa, pregătiri pentru un nou album - VIDEO .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.