Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Primul sens giratoriu suspendat din Romania, inaugurat sambata

captura youtube
giratoriu

Circulatia rutiera pe primul sens giratoriu suspendat din tara, situat la iesirea din Ploiesti spre Paulesti, s-a deschis, sambata dupa-amiaza, investitia de aproximativ 13 milioane de euro fiind realizata din fonduri europene, transmite Agerpres.

Taierea panglicii prin care a fost inaugurata investitia denumita "Pasaj suprateran Reunirea" nu a fost realizata in stilul clasic, aceasta fiind "taiata" de doua autoturisme care au trecut in viteza, deschizand practic traficul pe acest sens giratoriu.
La inceputul lunii aprilie, Consiliul Judetean Prahova a efectuat proba de rezistenta cu autocare in care s-au aflat sute de primari si reprezentati ai autoritatilor publice din tara, dar si din Republica Moldova.
Contractul de finantare pentru acest proiect a fost semnat in ianuarie 2013, valoarea prevazuta in contract fiind de 78.595.330 lei, din care valoarea totala eligibila a fost de 77.125.927 lei.
Conform datelor facute publice la finalizarea investitiei, valoarea totala finala a proiectului a fost de 55.090.599 lei (aproximativ 13 milioane euro), din care valoarea asistentei financiare nerambursabile (FEDR si buget national) a fost de 49.066.473 lei.
Durata de implementare a proiectului prevazuta in contractul de finantare era de 24 de luni, dintre care 18 destinate executiei efective a proiectului, insa acesta a fost unul dintre proiectele pe fonduri europene la care au fost inregistrate intarzieri. Astfel, durata de implementare a fost de 42 de luni, dintre care 33 de luni au fost destinate executiei.


 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.