Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Probleme pentru Turcia în Siria. Statul Islamic a lansat un contraatac puternic. Pierderi mari

siria

După mai multe zile de înaintare, armata turcă și milițiile turkmene care o însoțesc în cadrul Operațiunii Scutul Eufratului au probleme mari. Statul Islamic nu cedează ușor controlul zonei și a lansat un contraatac puternic.

Vezi și: Jocuri de culise în PNL București. Vezi capii de listă propuși de sectoare. Surpriză pentru Predoiu

în urma cu cateva zile Armata Turca si Rebelii Islamisti incepusera a 3-a faza a operatiunii " Scutul Eufratului " lansand astfel ofensiva pentru cucerirea orasului Al-Bab , ultimul bastion al Statului Islamic ( ISIS ) din provincia Alep.

Problemele au inceput inca din prima zi de ofensiva, rebelii islamisti pierzand rapid 60 de luptatori dupa ce acestia au patruns pe un camp minat in timp ce armata turca 3 soldati si 1 tanc , dar acesta avea sa fie doar inceputul. In urmatoarele 3 zile jihadistii din Statul Islamic au lansat o ofensiva dupa ce au adus intariri si tehnica militara din toata Siria si din Irak si au reusit sa recucereasca in jur de 20 de localitati printre care Sandi, Shaw al-Kabir, Shaw al-Saghir and al-Rawdah , Kadrish, Al-Gharbi and Al-Sharqi , Tal Hajjar, Shawah Al-Kabeera si Shawah Al-Saghira de la armata turca si rebelii islamisti , amanand astfel pentru moment ofensiva acestora catre Al-Bab.

Vezi și - PRIMELE IMAGINI SURPRINSE ÎN TIMPUL SEISMULUI

Cei 400 soldati turci si 2,500 rebeli islamisti au acum probleme serioase si incearca din greu sa opreasca ofensiva jihadistilor ISIS care avanseaza puternic catre orasul Al-Rai.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.