Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Protest INEDIT în Parlament. Scandal cu cântece patriotice

www.romanialibera.ro
Comisia Juridica

Scandal în Comisia Juridică a Camerei Deputaţilor din cauza proiectelor de lege cerute de UMDR şi care erau negociate cu actuala majoritate. Un deputat PNL şi-a obligat colegii să asculte cântece patriotice, anunţă Digi24.

El spune că astfel vrea să le atragă atenţia celor de la PSD care, spune el, "vând ţara pentru susţinerea moţiunii de cenzură".

În timp ce deputaţii aşteptau să înceapă lucrările, liberalul Florin Roman şi-a obligat colegii să asculte melodia patriotică "Transilvania măreaţă".

"Nu mă deranjează colegii de la UDMR. Ei pot să ceară ce vor. Cei care le dau astfel de măgării au o mare problemă.", a mărturisit liberalul.


Marţi dimineaţă, membrii Comisiilor juridică, pentru drepturile omului şi administraţie de la Camera Deputaţilor s-au strâns pentru o şedinţă care trebuia să înceapă la ora 10,00 şi în care urma să se dezbată proiectul de lege depus de UDMR care prevede scăderea pragului de la 20% la 10% în cazul numărului de persoane aparţinând minorităţilor naţionale dintr-o localitate necesar pentru ca autorităţile să asigure folosirea limbii materne.

După 50 de minute de aşteptare, membrii celor trei comisii au părăsit sala, preşedintele Comisiei juridice, Eugen Nicolicea, anunţând că şedinţa s-a amânat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.