Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO RĂZBOI politic tensionat în Sectorul 5. Huiduieli și acuzații grave

Campania electorală adevărată e destul de departe încă, dar asta nu înseamnă că nu ne aflăm deja în plină campanie neoficială. Și una foarte dură. Social-democrații îi acuză pe liberali că încearcă prin tot felul de tertipuri să își asigure voturile rromilor din sector. De partea cealaltă... liberalii susțin că asistăm de fapt la o campanie electorală agresivă din partea PSD în cadrul căruia ar fi un adevărat război de poziționare între taberele care își doresc să conducă organizația PSD Sector 5.

Zilele trecute în Cartierul Ferentari - ACUZAȚII:

PSD: Candidatul PNL, Ovidiu Raețchi a promis o excursie pentru aproximativ 100 de rromi. Când a venit să le vorbească despre alegeri și să le ceară votul oamenii au l-au huiduit. Rromii ar fi fost supărați pentru că candidatul PNL ar fi scris niște texte în care i-ar fi jignit și ca urmare vor urma și niște plângeri la CNCD (Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării).

PNL: Nici vorbă de o excursie promisă - ”Excursie în Sectorul 5” - un eveniment anunțat pe Facebok - Haideti sa cunoastem Bucurestiul si pe cei care vor sa-l gospodareasca. Incepem un sir de excursii prin Bucuresti impreuna cu candidatii la primarii, indiferent de culoarea lor politica.

Minutul 4.15: "A iesit bine, ma?!?" :) A aparut si filmul manifestatiei spontane de protest :) din Ferentari impotriva "golanului Raetchi" si a grupului de arhitecti si fotografi de la Asociatia Bucurestiul meu drag care m-au invitat la o plimbare la pas prin Capitala. Bietii oameni care racneau la indicatiile presedintelui executiv PSD Sector 5 n-au nicio vina - sunt doar victimele unui sistem politic care spera sa-i tina captivi inca 25 de ani. In saracie lucie si dispret administrativ. I-am lasat sa-si faca treaba si sper sa fie ajutati pentru asta - spune candidatul PNL pe pagina de Facebook.

____

Fapte - a apărut un film pe youtube.com cu întâmplările din acea zi:

A apărut și o fotografie interesantă în care cei care ar filma scenele ar fi chiar oamenii PSD - Mario Ilie Rafael, președinte executiv suspendat al PSD Sector 5 și un cameraman:

content-image

Interesant e că cel care a urcat filmul pe youtube este Andrei Bădin, fost realizator la B1 trimis în judecată de DNA în Dosarul baronului PSD de Mehedinți, Adrian Duicu:

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.