Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO. Scandal si cenzura la TVR. Vezi ce stire a interzis Stelian Tanase

cenzurat

TVR nu este macinata doar de lipsa banilor, de nemultumirea angajatilor si de lipsa unei reforme serioase care sa relanseze institutia, TVR se loveste acum si de un scandal legat de cenzura.

O stire realizata de jurnalistul Adelin Petrisor, chiar despre problema datoriilor TVR, a fost interzisa in prime time de seful institutiei, Stelian Tanase, acesta motivand ca era prost scrisa.

"Cum mi-am dat seama că am făcut bine o știre? Am deranjat ambele părți implicate. Este vorba despre știrea legată de protestul de la TVR. Protestatarii mi-au reproșat că i-am numit "angajații TVR" și nu "colegii mei". Le-am explicat că la Știri căutăm un ton neutru. Cel mai ofuscat a fost însă Stelian Tănase. Inițial, s-a plâns șefilor mei de la Știri și materialul nu a mai fost difuzat la orele 18 și 20. Ulterior, într-o ediție specială Stelian Tănase a spus că știrea despre intâlnirea lui cu angajații a fost redactată prost. M-aș fi așteptat ca Mihai Constantin să îl roage să-și argumenteze punctul de vedere, cel puțin așa ar trebui să facă un moderator. Mihai nu a făcut asta. Cred că așa e mai comod în vremuri tulburi. Oricum, poate ar trebui să îi spună cineva și lui Stelian Tănase că o știre nu e proastă doar pentru că-l dezavantajează pe el.

Vă rog să distribuiți știrea ca să vadă lumea cât de "proastă" e. :) Mulțumesc", a scris Adelin Petrisor pe pagina sa de Facebook.

Iata materialul video realizat de jurnalist:

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.