Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO. Se anunta infiintarea partidului INTERZIS pentru Udrea

partid

Se anunta infiintarea unui nou partid care va fi interzis pentru Elena Udrea si nu numai. Noul partid este un proiect pe care vrea sa il construiasca Monica Macovei alaturi de sustinatorii sai din campania pentru prezidentiale. Ea sustine ca acesti sustinatori i-au cerut sa creeze un partid din care sa nu faca parte oameni care au mai fost anterior in alte partide.

Intrebata, daca totusi ar primi oameni din PDL si PMP in partid, Macovei a raspuns: "Trebuie să reflectez. Poate că da, din cei pe care îi cunosc și care știu că sunt de bună credință și, ok, sau s-au dus în PMP fiind înșelați. Am zis să reflectez. Și aș primi, repet, pe sprânceană. Dar, pe de altă parte, vreau să vă spun că discutând cu susținătorii în toată țara, îmi spun: "Trebuie să faci un partid în care să intre oameni care nu au mai fost niciodată în niciun partid politic”.

Cat despre intrarea Elenei Udrea in acest nou partid, Monica Macovei a spus un NU categoric.

"Nu! Categoric (n.r. n-ar intra Elena Udrea in acest partid)! Dar nu despre asta e vorba. Este vorba despre oamenii buni, am spus. Oamenii buni cu care am stabilit niște relații și în care cred, oamenii simpli membri de partid din PDL. Despre asta e vorba. Apropos de ce spun cei care nu au fost niciodată într-un partid și care spun: "Faceți un partid și în care să vină oameni care niciodată n-au mai fost într-un partid". Deși eu am fost", a spus Macovei.

Ea a exlicat ca nu crede ca va fi impiedicata sa ajunga presedinte daca isi face un partid, ci dimpotriva, va putea avea din 2016 sprijinul parlamentar necesar pentru proiectele sale cu ajutorul celor din acest nou partid.

"Când devin președinte, aș vrea să facem un partid care în 2016 să intre în Parlament ca să susțină proiectele mele", a spus Monica Macovei.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.