Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO şocant: Momentul în care un şofer a intrat cu maşina în pietoni la New York (18+)

ny

O persoană a murit şi 22 au fost rănite, în Times Square din New York, după ce un şofer a intrat joi cu maşina în pietoni, potrivit agenţiilor internaţionale de presă. O înregistrare video realizată de camerele de supraveghere din zonă prezintă întregul incident, inclusiv prinderea atacatorului.

Vezi şi: ALERTĂ - Julian Assange este LIBER. Procurorii suedezi renunţă la acuzaţii

Poliţia l-a acuzat de omor şi tentativă de omor pe bărbatul care a intrat cu maşina în pietoni. Richard Rojas, în vârstă de 26 de ani, din Bronx, New York, a fost testat pozitiv la o substanţă halucinogenă (PCP, fenciclidină) şi a declarat poliţiei că Dumnezeu i-a spus să facă asta, a informat CNN vineri dimineaţă, citând o sursă din cadrul poliţiei. Rojas suferă de "probleme psihologice" şi le-a spus poliţiştilor că se aştepta să fie împuşcat de forţele de ordine, a precizat CNN. Rojas a fost arestat la faţa locului după ce a încercat să fugă şi a fost dus la un spital pentru a fi testat pentru consum de droguri şi alcool. 

Conform relatărilor martorilor, el conducea vehiculul propriu în apropiere de Times Square când a virat pentru a intra pe strada 42 şi, conducând pe contrasens, a urcat bordura şi a intrat în pietoni, prima victimă fiind o turistă de 18 ani, din statul Michigan, care a murit pe loc. Ea era însoţită de sora sa, de 13 ani, aceasta fiind rănită, potrivit autorităţilor.  Rojas şi-a continuat cursa pe contrasens şi a călcat cu maşina trecătorii din zona pietonală până ce s-a izbit de un stâlp, pe strada 45.

VIDEO (atenţie, imagini cu un puternic impact emoţional):

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.