Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Theresa May, întrebare-SURPRIZĂ din partea unui jurnalist: 'Am paşaport românesc. Voi fi deportat?'. Ce a răspuns premierul britanic

reuters
Theresa May

Un jurnalist de la revista GQ a ajuns vedetă în presa din regat după ce a luat-o prin surprindere pe Theresa May, la o petrecere în Londra. Ziaristul Nimrod Kamer a abordat-o direct pe Theresa May în timp ce se filma alături de aceasta: "Am paşaport românesc. Sunt pe cale de a fi deportat?”. "Nu, nu eşti", a venit răspunsul din partea primului ministru britanic, relatează The Sun.

Theresa May s-a simtit datoare să-i explice propunerea pe care guvernul a facut-o oficialilor europeni în legătură cu drepturile cetăţenilor britanici.

"Nu este acelaşi lucru cu cel oferit iniţial de Uniunea Europeană", a continuat jurnalistul. La care Theresa May i-a răspuns: "Este foarte asemănător, una dintre diferenţele-cheie este instanţa de judecată".

Citeşte şi: Dragnea, mesaj CRUCIAL despre pensii. 'E o lege cu multe SENSIBILITĂŢI'

Redactorul-şef al publicaţiei The Spectator, organizatoarea petrecerii, a intervenit n discuţie şi a spus că "va fi bine", mai scrie The Sun.

Kamer este un jurnalist şi satirist cunoscut, care a colaborat cu publicaţii importante, între care The Guardian, BBC, Wired Magazine. El l-a abordat chiar şi pe preşedintele SUA, Donald Trump, înainte de alegerile din 2016.

Întrebat despre discuția cu premierul britanic, acesta a spus:

"M-am dus la evenimentul The Spectator doar pentru a o întreba pe Theresa May despre Brexit. Mă bucur că trăiesc într-o democraţie în care toată lumea poate vorbi aleşilor, chiar dacă nu sunt invitaţi la petrecere”.

Citeşte şi: CNSAS, DOVEZI despre relaţia cu SECURITATEA a unui fost ministru al Educaţiei .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.