Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viitorul a câştigat pe terenul Astrei şi rămâne lider în Liga I: Meci cu 3 penalty-uri ratate /VIDEO

www.gsp.ro
Viitorul Constanța

Viitorul s-a impus pe terenul Astrei, scor 2-1, într-un meci din etapa a 3-a din play-off-ul Ligii 1, iar băieții lui Hagi rămân lideri în campionat. Prima repriză a avut un ritm extraordinar și a fost plină de evenimente. Oaspeții au deschis scorul în minutul 13 prin Aurelian Chițu, care a profitat de un un-doi involuntar cu Săpunaru.

Același fotbalist al Astrei și-a continuat seara de coșmar și în minutul 20 a trimis în propria poartă o minge pasată de Florinel Coman. Săpunaru a comis și un penalty după o jumătate de oră de joc, când l-a faultat în careu pe Florinel Coman, însă lui Chițu i-a fost blocată lovitura de pedeapsă de portarul Iliev. Junior Morais a avut și el o intrare întârziată în minutul 36, la Romario Benzar, dar Florinel Coman l-a făcut mare pe Iliev, care a apărat cel de-al doilea penalty. Giurgiuvenii au revenit în meci cu 6 minute înainte de final prin Daniel Florea, însă același fotbalist a ratat și el o lovitură de pedeapsă trei minute mai târziu.

Partea secundă a fost mult mai liniștită și lipsită de evenimente, singura mare ocazie fiind a lui Buș, în minutul 69, care n-a reușit să împingă în poartă o centrare venită de la Morais. Viitorul e lider în Liga 1, cu 33 de puncte, în timp ce Astra e ultima, pe poziția a 6-a, cu 23 de puncte.

VIDEO CU GOLURILE

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.