Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viitorul premier anunţă când îl va înlocui pe Ponta

iohannis predoiu

Anunţat încă din timpul verii, programul de guvernare al noului PNL va fi gata abia la începutul anului viitor. Premierul desemnat de liberali, Cătălin Predoiu, afirmă că între timp se negociază şi noi majorităţi parlamentare. Termenul stabilit pentru finalizarea tuturor pregătirilor pentru intrarea la guvernare este de 12 săptămâni.

"Dacă au fost români care au stat în frig 12 ore ca să voteze pentru Johannis și îndepărtarea lui Ponta, atunci am putea și noi să stăm «în priză» 12 săptămâni în birouri încălzite ca să pregătim în paralel programul de guvernare, majoritatea parlamentară și omogenizarea partidului", a declarat Predoiu într-un interviu pentru ziarul "România Liberă".

Predoiu susţine că din viitorul guvern PNL vor face parte doar persoane care au demonstrat competenţă şi lucru bine făcut. O parte dintre miniştrii viitorului cabinet vor fi persoane care au mai ocupat funcţii în alte guverne. Premierul desemnat de PNL face însă apel la eşaloanele 2 şi 3 din partid să propună oameni competenţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.