Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viitorul şef al FBI, Christopher Wray, promite să acţioneze în numele unei justiţii imparţiale

Thetruthnews.info
servicii sua fbi cia nsa

Christopher Wray, numit de către preşedintele american Donald Trump în funcţia de director al Biroului Federal de Investigaţii (FBI), a dat asigurări miercuri că va acţiona în numele unei ''justiţii imparţiale'', relatează AFP şi Reuters. ''Dacă mi s-a oferit onoarea de a conduce această agenţie, nu voi permite niciodată ca activitatea FBI-ului să fie condusă de altceva decât de fapte, lege şi o justiţie imparţială'', a subliniat Wray într-o declaraţie publică în cursul audierii sale de confirmare în Senat.

El a mai pus că ''va conduce o agenţie independentă de care să fie mândru fiecare american''. Wray, fost jurist în cadrul Departamentului de Justiţie în timpul fostului preşedinte George W. Bush, a fost numit de către Donald Trump în locul lui James Comey, pe care actualul lider de la Casa Albă l-a destituit în luna mai, în contextul unei anchete referitoare la posibile legături între campania prezidenţială din 2016 a lui Trump şi Rusia, conform Agerpres.

Dacă va fi confirmat de Senat, Wray va avea dificila sarcină de a-i linişti pe cei peste 30.000 de angajaţi ai prestigioasei agenţii, înfiinţată în urmă cu peste o sută de ani şi care este invidiată pentru independenţa sa, apoi opinia publică americană, care se teme ca nu cumva instituţia să ajungă sub influenţa Casei Albe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.