Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viktor Orban, solicitare neașteptată către România: 'Cei care vor coopera cu noi vor avea de câştigat'

www.realitatea.net
Viktor Orban în România

La ceremonia organizată în Biserica Reformată Oraşul Nou din Oradea, Viktor Orban a afirmat că întărirea naţiunii maghiare contribuie la prosperitatea altor popoare din Bazinul Carpatic.

Suntem dispuşi să colaborăm, iar popoarele din Bazinul Carpatic care colaborează cu maghiarii au de câştigat, a declarat luni premierul ungar Viktor Orban, în discursul rostit cu ocazia deschiderii anului universitar al Universităţii Creştine Partium, transmite agenția maghiară MTI, potrivit Realitatea.net.

Citește și: Referendumul din Catalonia a ZGUDUIT din temelii Spania: Ce s-a întâmplat cu piețele financiare! Avertismentul dur al specialiștilor

La ceremonia organizată în Biserica Reformată Oraşul Nou din Oradea, Viktor Orban a afirmat că întărirea naţiunii maghiare contribuie la prosperitatea altor popoare din Bazinul Carpatic.

"Suntem gata să colaborăm, iar cei care vor coopera cu noi vor avea de câştigat, chiar au câştigat deja. (...) Slovenii, slovacii, sârbii şi maghiarii se dezvoltă sprijinindu-se reciproc. Sper că şi România va alege această cale" – a subliniat premierul Ungariei. Viktor Orban a adăugat că aceasta este o consecinţă a faptului că "am reuşit să facem din Ungaria un stat european puternic şi respectat".#mce_temp_url#

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.