Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viktor Orban inflamează spiritele: Ce a spus, în România, despre Tratatul de la Trianon și ce le cere maghiarilor cu dublă cetățenie / VIDEO

viktor orban

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a declarat sâmbătă, la Universitatea de Vară 'Tusvanyos' de la Băile Tuşnad, că alegerile parlamentare care vor avea loc anul viitor în ţara vecină au şi o 'miză europeană'.

Viktor Orban a menţionat că, prin măsurile luate, Ungaria a reuşit să înfrâneze valul de migraţie către Europa şi, în context, a subliniat că atât timp cât el va fi premier şi va conduce partidul de guvernământ, gardul ridicat la graniţa Ungariei 'va rămâne acolo unde e', scrie agerpres.ro.

Citește și: Mutare bombă! Cine va cumpăra Banca Românească de la National Bank of Greece

Orban şi-a continuat ideea spunând că 'se aud voci' potrivit cărora dacă socialiştii vor veni la putere în urma alegerilor de anul viitor, vor demola acel gard şi vor lăsa emigranţii să intre în Ungaria şi în Europa, deci, vor 'ajuta la acel proces de amestecare a populaţiei autohtone europene cu cea musulmană'.

Premierul Ungariei a susţinut că există anumite 'puteri' care vor să slăbească şi să înlăture guvernul de la Budapesta pentru a putea elimina obstacolul din calea fluxului migraţionist, făcând trimitere directă la simpatizanţii magnatului George Soros şi la 'birocraţii de la Bruxelles'.

Citește și: Dezvăluiri din interior! PSD pregătește un nou proiect bombă

Viktor Orban a afirmat că de la Tratatul de la Trianon, semnat în anul 1920, Ungaria nu a fost niciodată până acum atât de aproape de a deveni o 'ţară puternică, mândră şi stabilă' şi de a-şi 'recăpăta aprecierea de sine'.

'Dacă nu vom câştiga alegerile, putem pierde absolut tot pentru ce am lucrat şi am muncit în anii trecuţi, vor veni vremuri în care nu vom putea construi nimic. (...) Sunt convins că dacă va veni un guvern meschin (...), care va servi puterilor globaliste, Ungaria va pierde pentru multe decenii de acum înainte', a declarat Viktor Orban, potrivit traducerii oficiale asigurată de organizatori.

Citește și: Lovitură pentru milioane de români! Ce li se va întâmpla în următorii patru ani

În opinia sa, nu numai Ungaria va avea de pierdut, ci şi maghiarii din afara graniţelor acestei ţări, care nu vor mai beneficia de sprijinul pe care l-au primit până acum de la Budapesta.

'Vreau să vă rog să vă înregistraţi şi să participaţi la alegeri. Nu staţi pe tuşă, intraţi pe teren, pentru că aveţi un cuvânt greu de spus, un cuvânt decisiv în ce priveşte rezultatul alegerilor din Ungaria', a mai spus Viktor Orban, la finalul Universităţii de vară "Tusvanyos".

Citește și: Cristian Boureanu face declarații ULUITOARE! Ce a putut să spună fostul deputat .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.