Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vine Cristiano Ronaldo la București? FRF pregătește un amical de lux, cu Portugalia, pentru naționala lui Contra

www.sport.ro
Cristiano Ronaldo

În noiembrie, în perioada barajelor de calificare la CM 2018, România ar putea disputa două "amicale", printre variante numărându-se și Portugalia!

FRF poartă discuții cu mai multe federații pentru ca România să dispute două partide amicale la mijlocul lui noiembrie, când vor avea loc barajele pentru CM 2018. Cosmin Contra, noul selecționer, ar avea astfel ocazia să mai testeze "naționala" în perspectiva următoarei campanii de calificări, pentru Euro 2020.

Ar fi vorba despre un meci în deplasare, cu o reprezentantă din zona Golfului, și de încă unul, la București. Pentru partida de acasă, printre variante s-ar număra o posibilă întâlnire cu Portugalia lui Cristiano Ronaldo, campioana continentală en titre, anunță gsp.ro.

Citește și: ȘOCANT Fotbalistul Emmanuel Eboue a fost diagnosticat cu virusul HIV

Scenariul depinde însă de Portugalia, dacă lusitanii vor obține direct calificarea la CM sau vor nevoiți să intre în baraj. În această ultimă situație, amicalul ar deveni imposibil.

Deocamdată, Portugalia (21 de puncte) e pe locul doi în grupa B, în urma Elveției (24 de puncte). Are însă avantajul unui golaveraj superior (+24) față de cel al liderului grupei (+15). În următoarea rundă, Portugalia joacă în Andorra, iar Elveția acasă, cu Ungaria. Totul se va decide însă în ultima etapă, pe 10 octombrie, când cele două formații se vor întâlni în meci direct la Lisabona, iar campionii europeni au nevoie de victorie pentru a obține direct locul pentru CM.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.