Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VINE NUCLEARA: Lista cu acoperiții 'Doi ș'un sfert' de la Ministerul Transporturilor (presă)

ceas timp umbra

In ultima vreme, marea majoritate a ofiterilor DIPI isi vad cu seriozitate strict de fisa postului si acest lucru se vede in explozia dosarelor rezolvate de catre procurori cu ajutorul „ponturilor” date de catre cei de la „Doi s’ un sfert”.

Din pacate, nu au disparut toate reminiscentele din trecut, de pe vremurile cand structura era condusa de chestori ca Gelu Olteanu si Nelu Zarnica, scrie „National”.

Traian Băsescu, atac neașteptat la Biserica Ortodoxă: dezvăluiri din culise

Dupa cum reiese din informatiile intrate in posesia jurnalistilor de la National, cea mai batatoare la ochi este situatia de la Ministerul Transporturilor, care a fost pur si simplu „capusat” de „acoperitii” infiltrati de Gelu Oltean inca de pe vremea cand Dan Sova, care a aflat si el pana la urma ca este inconjurat de tot felul de „pui de Vulpe”. Iar orgolios cum era, pentru a scapa de acestia, a apelat la alti sfatuitori care sa-i curete „vizuina”.

Numai ca se pare ca a sarit din lat in put, „salvatorii” fiind veniti tot pe aceeasi filiera, numai ca erau mai scumpi! Oricum, uite  ca desi la conducerea Transporturilor s-au perindat pana acum deja mai multi „mutulache” pe post de ministri, sforile sunt trase aici tot de catre vechea garda din DIPI, scrie Catalin Tache.

Fiscul și Big Brother, mai tare ca dreptul de vot. De ce Diaspora refuză votul prin corespondență

Dupa cum sustin sursele National, Gelu Oltean ar cam vrea sa-si ia zborul din Italia direct spre Aeroportul Otopeni. Asta daca, bineinteles, reuseste sa-si infiltreze inainte „sageata” Nelu Zarnica, care cam da tarcoale Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti, una mai mult decat profitabila si aflata in plina expansiune. Iar astfel l-ar putea trage dupa el si pe Gelu Oltean, care da semne ca nu mai suporta sa faca multa vreme naveta Bucuresti- Roma.

Iar daca Zarnica s-ar baga „pe persoana fizica” in schema, tragand de timp sa vada cum se finalizeaza ancheta DNA in ceea ce il priveste, Gelu Oltean probabil ca ar opta pentru o „detasare”, cu toate ca este greu de crezut ca i s-ar mai putea aviza „repatrierea”, la cate dosare are in spate. Numai ca, mai in gluma, mai in serios, cuplul Zarnica- Oltean, oricat de redutabil ar parea, ar trebui sa-l infrunte pe vajnicul pompier Adrian Niculae. Cel care, dupa o experienta de 17 ani la „sereleul” SC Complet Serv& Consulting a ajuns sa se ocupe de siguranta zborurilor la cea mai mare companie romaneasca de transport aerian. Si are, la randul sau, ambitii mari in aceasta zona. Asa ca ramane o confruntare de urmarit, mai ales ca si „concurenta” vechilor sefi ai DIPI se impauneaza cu sprijinul unei grupari dintr-o alta structura, cu doar trei initiale! Asta daca nu cumva ultimele miscari din zona nu fac decat sa „inchida cercul” si sa aflam cu stupoare ca, totusi, influenta „puilor de Vulpe” este inca mult mai mare decat isi inchipuie unii, folosind acum „stranieri” pe care sa-i implementeze in zonele pe care le vizeaza, mai scrie Catalin Tache.

Insa planurile le-ar putea fi stricate pe ultima suta de metri de faptul ca, de exemplu, lista cu „acoperitii” de la Transporturi este deja cam gata, lucrandu-se in prezent la ultimele retusuri pentru forma sa finala

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.