Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vine o săptămână de groază pentru PSD

psd

PSD intră într-o săptămână de foc care poate schimba cursul politicii. Numărul doi din ierarhia PSD, Liviu Dragnea, se află în fața verdictului final la ÎCCJ și o posibilă reluare a votului în cazul lui Dan Șova poate fi dictată de Curtea Constitutionala.

Citeste si: Telegrama de peste Ocean care zguduie scena politica?

ÎCCJ va da, miercuri, verdictul final în Dosarul Referendumului, dosar in care procurorii au cerut pedeapsa cu executare pentru Liviu Dragnea. "Acuzaţiile pleacă de la o premisă profund greşită. Nimeni nu va mai îndrăzni de acum să cheme pe cineva la vot", a declarat Liviu Dragnea, care a precizat că dreptul la vot este un act profund democratic.

"Considerăm că martori propuşi în apărare au discutat înainte de termen cu inculpatul pentru a cădea de acord ce să spună în instanţă", a spus procurorul de şedinţă. El a precizat că folosul necuvenit pe care îl urmărea Dragnea era îndeplinirea cvorumului la referendum.

Curtea Constitutionala se va reuni, tot miercuri, pentru a se pronunţă cu privire la constituţionalitatea hotărârii Senatului care atestă că senatorii au respins ridicarea imunităţii lui Dan Şova. Preşedintele Curţii, Augustin Zegrean a declarat că în cazul invalidării hotărârii, în Senat, votul ar putea fi reluat. Apropiat al lui Victor Ponta, Dan Șova este acuzat de Opozitie ca stie multe secrete delicate despre Victor Ponta, acesta fiind motivul pentru care PSD nu vrea sa-l dea pe mana DNA.

Atât Liviu Dragnea cât și Dan Șova și-au dorit să ajungă președinte al PSD dacă Victor Ponta câștiga alegerile prezidentiale.

Citeşte şi: Băsescu, cel mai dur atac la Ponta din ultima perioadă

 

 

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.