Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vine RAZBOIUL!!!! Este tot mai aproape de Romania. Noi cand ne trezim!

Minti intunecate si infiebantate de la atatea mize mici pe care se bat in interiorul tarii ai nostri lideri s-au pierdut in "copacii padurii". Indiferent ca miza acestora este libertatea, preluarea guvernarii, jocurile marunte si meschine pentru ocuparea unor functii efemere in interiorul partidelor sau chiar banalitati din categoria: pe ce femeie ne mai batem astazi, cine ce tun a mai dat sau daca o functie oarecare le da un SPP-ist in plus, secretare voluptoase sau alte asemenea avantaje pentru personaje frustrate si fara viziune de tara.

Niciunul nu intelege, constientizeaza sau realizeaza posibila disparitie a natiunii romane sub presiunea uriasa a disolutiei valorilor nationale sub pretextul globalizarii, al razboiului informational rusesc ce pregateste terenul pt cucerirea Ucrainei si Moldovei si chiar a unui razboi clasic pe teritoriul Romaniei, la care Romania astazi nu poate face fata nu doar militar, ci si din lipsa unei unitati nationale si solidaritati sociale ce se vor manifesta in momente critice prin individualizarea solutiilor si nu prin mobilizare pentru apararea teritoriului si a Romaniei.
Caci ce sa apere in fata unui razboi si a unor dominatii neosclavagiste?
Atat timp cat lideri descrisi msi sus nu inteleg "momentul critic" prin care trece natiunea romana azi si nevoia uriasa de promovare a celor 3 VALORI FINDAMENTALE ale unei natiuni: CULTURA, LIMBA SI ISTORIA.
Azi, mai mult decat oricand, Statul Roman are obligatia sa investeasca enorm in promovarea celor 3 elemente la nivelul populatie, astfel incat Identitatea Nationala cu care sa se identifice fiecare roman, sa conduca la unitate, patriotism si solidaritate in fata unor agresiuni viitoare fara prececdent in istoria moderna a Romaniei. Fara aceste masuri, Romania va fi in rupta in bucati si impartita in functie de interesele revizioniste ungaro - ruse, tendintele revansarde ale Serbiei sprijinta de Rusia sau repetarea lui 1812 pentru Moldova.
Acestea nu sunt glume si nici exagerari. Doar orbii sau cei ce nu vor sa vada, nu vad tropaitul armatelor ce se pregatesc pentru o noua "defulare" a orgoliilor, tensiunilor acumulate in timp de catre Marile Puteri in goana si lacomia acestora pentru bogatii si putere.
Degeaba avem un ministru al Apararii cu excelente valente diplomatice si cunostinte geopolotice, daca in spatele sau nu sta o VOINTA POLITICA NATIONALA UNITARA care sa-i sprijine proiectele sau sa-l ghideze in negocierile purtate. Nu doar serviciile si armata pot sa tina in picioare un stat sfartecat de cei ce miros "sangele" luptelor interne si slabiciunea statului. Nu degeaba multinationalele si guvernele straine isi impun conducatorii intr-o tara in care spiritul national mai este respirat si aparat doar de acele institutii atat de blamate si botite intentionat de propaganda "permisa" a Rusiei sau aliatilor sai Europeni.
Avem nevoie de Corpul National al Rezervistilor Voluntari, si am observat ca Motoc a dat drumul la lege, dar si de o pregatire permanenta a populatiei active pentru rezistenta in situatii de criza sau razboi.
O Crimee exagerat militarizata: 50000 de soldati activi, peste o suta de avioane de vanatoare, elicoptere, tancuri, repararea tuturor aerodromurilor din Crimeea sau aducerea de submarine nucleare la granita Romaniei sa fie oare doar asa de "amorul artei”??? NU. In razboi, in tactica militara, toate acestea costa enorm si nu pot sa nu aibe un scop precis.
Scriam despre invadarea Ucrainei. Porosenko a spus o zilele trecute cu subiect si predicat. Ati vazut vreo spranceana occidentala "ridicata" la exercitiile ample ale Rusiei din vecinatatea Ucrainei????
Scrism despre tradarea Moldovei de catre Germania.
Si iata ca Transnistria isi declara oficial independenta. Naivii si ignorantii s-au grabit sa aplaude si declaratia in bataie de joc de la Moscova, prin care Rusia alegea sa nu comenteze decizia Transnistriei....saraciii...le plang de mila. Pai oare Transnistria si "paiatele" sale din conducere ar fi miscat ceva fara acordul Moscovei?! Imi vine sa rad.
Pe scurt, RAZBOIUL SE APROPIE. NOI CAND NE TREZIM?....

 

 

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.