Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vine tsunami de la DNA: Până pe 30 iunie se termină

tsunami

Se anunță un nou tsunami de la DNA! De data asta nu domeniul politic este vizat de procurori, ci fotbalul. Cazul premierii jucătorilor echipei FC Braşov de după meciul de pe teren propriu cu Gaz Metan nu a rămas "în aer". Comisia de Disciplină a FRF continuă ancheta şi până la finalul acestei luni va da un verdict. Rezultatul de egalitate, scor 0-0, dintre cele două a avantajat Chiajna, care s-a salvat de la retrogradare, iar imediat după meci, jucătorii de la Braşov au primit bani, cu toate că retrogradaseră în liga secundă.

Organele federale s-au autosesizat imediat după joc, iar jucătorii şi oficialii celor două formaţii sunt chemaţi la audieri şi întrebaţi ce ştiu despre provenienţa banilor primiţi de braşoveni. "Noi nu avem niciun . Am fost citaţi de Comisia de Disciplină, care a fost sesizată în urma unui referat al Departamentului de Integritate care s-a autosesizat la două ore după meciul nostru cu FC Braşov, în privinţa suspiciunii că echipa FC Braşov a fost premiată, deşi a fost retrogradată", a spus Ioan Horoba.

Oficialul Gazului spune că banii au fost împărţiţi de atacantul Marian Constantinescu după meci, iar unii juniori au primit 200 de lei. "Comisia de Disciplină audiază pe jucătorii, atât pe cei de la noi, cât şi pe cei de la Braşov. Şi eu am fost la audieri. Jucătorii de la Braşov recunosc că au primit bani. S-au dat de la 2.500 de euro, până la 200 de lei către vreo doi juniori care erau pe bancă. Banii s-au dat în plicuri şi pungi, fără să se semneze vreun stat de plată. Ei nu puteau să facă plată decât în cont", a spus Horoba, care are informaţii că "pe fir" ar fi intrat şi DNA-ul. "Am înţeles că şi DNA a deschis o anchetă, dar nu m-a chemat nimeni de la DNA la audieri. Comisia de Disciplină trebuie să dea un rezultat până pe 30 iunie", a spus preşedintele Gazului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.