Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vîntu anunță noi dezvăluiri. Săgeți către Antena 3

Inquam Photos / George Calin
sorin ovidiu vintu vantu Inquam Photos / George Calin

Deranjat de știrile despre presupusele denunțuri făcute la DNA, Sorin Ovidiu Vîntu atacă Antena 3 din penitenciar. Fostul patron Realitatea TV anunță că lucrează la o carte cu dezvăluri, dar și că își reia activitatea publicistică pe propriul blog.

„Băi, Antena 3, în ziua în care băgai breaking news cu știrea că sunt la DNA și torn pe toată lumea, eram la Penitenciarul Rahova unde îi țineam de urât candidului tău patron, la biblioteca stabilimentului mai sus menționat (a nu se înțelege că ne băteam pe burtă, cuprinși de tandrețe). Băi, canal de știri, referitor la știrea conform căreia am fost mușcat de un șobolan de testicule, țin să precizez că lucrurile au stat exact invers”, scrie SOV pe blog.

Vezi și: Mutare strategică a DNA, după divorțul de SRI

Vîntu susține că nu a făcut niciun denunț la DNA, contrar celor susținute de „tot felul de acoperiți”. Vîntu afirmă că lucrează la o carte, motiv pentru care și-a suspendat activitatea pe blog, dar, văzând că a reușit să deranjeze multe personaje, a decis să-și reia scrierile online.

„Trecând la un ton serios, faptul că se încearcă ridiculizarea mea prin știri de genul celor cu șobolanii, prin afirmațiile făcute de tot felul de acoperiți ratați în ambele profesii care mă califică drept megaloman, faptul că se face breaking news cu informații false conform cărora sunt zilnic la DNA și torn pe toată lumea, în timp ce, cu excepția zilei în care am fost acolo denunțat fiind împreună cu Bogdan Olteanu de către familia Eftimie, nu m-am mișcat din Penitenciarul Rahova, arată îngrijorarea anumitor cercuri că peste un million de tineri îmi citeau materialele pe care le publicam pe blogul personal. Dat fiind faptul că lucrez la primul meu roman, decisesem să întrerup partea de publicistică și să mă dedic în exclusivitate acestuia. Văzând cât deranj am putut provoca, atât în rândul dușmanilor mei, cât și în rândul unor nulități cu ifose de editorialiști, comentatori sau analiști ale căror site-uri însumate nu totalizează nici măcar un sfert din numărul sau calitatea cititorilor mei, m-am răzgândit în privința deciziei anterioare și am hotărât să continui și cu partea de publicistică în paralel. Începând de săptămâna viitoare voi reîncepe să scriu pentru voi pe acest blog, împărțind materialul în două părți: o parte va cuprinde, ca și până acum, scurte povestiri sau clarificări ale unor evenimente interne și externe, menite să vă ferească de manipulările deliberate sau făcute din prostie de către presa autohtonă, iar pentru picanterie, cealaltă parte va cuprinde un jurnal de pușcărie cu întâmplări și personaje reale din viața de zi cu zi, comentate de către reporterul special aflat la fața locului, Sorin Ovidiu Vîntu”, mai scrie SOV.

Vezi și: Lovitură după lovitură pentru Ponta. Ce face Dragnea cu toți colaboratorii și partizanii săi

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.