Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vîntu indică alt vinovat: 'Sistemul nu înseamnă Coldea și Kövesi'

vantu

Sorin Ovidiu Vîntu nu putea lipsi din dezbaterile de după suspendarea generalului Coldea de la conducerea SRI. Din spatele gratiilor, fostul mogul îl desfiinţează pe Sebastian Ghiţă şi afirmă că mazilirea unor personaje precum Coldea sau Kovesi nu rezolvă problema României. Totul ar fi pornit, în opinia lui SOV, de la faptul că Traian Băsescu ar fi "cedat suveranitatea ţării".

Vezi şi: ALERTĂ - Generalul SRI Florian Coldea, SUSPENDAT

Vezi şi: MĂRTURIILE lui Vasile Dîncu: Ce a spus despre vacanța cu Ghiță și Coldea

"Un perete alb în spate, un birou în față, doi ochi mici și-o frunte înaltă la mijloc

Ghiță, evadatul din cocină chiar în ziua de ignat grohăie cu o voce de scapete autodenunț după autodenunț, pe principiul malgaș – mor cu voi de gât. Televiziuni în delir, ratinguri feerice, jurnaliști și comentatori apoplectici transformă grohăiturile personajului în trâmbițe ale judecății de apoi pentru „ticăloșii” care au cutezat nu doar să închidă țuțuroiul cu bani de la buget, ci, lucru extrem de grav, să atenteze la libertatea lui.

Băi, generație, Ghiță nu este un personaj pozitiv. Iar Sistemul nu înseamnă Coldea și Kövesi, ci înseamnă mult mai mult și este construit și condus de marii noștri parteneri transatlantici și implementat în România prin intermediul minunatului nostru fost președinte, Traian Băsescu, care a cedat suveranitatea țării pentru câteva chile de whisky și protecție americană acordată prețioasei sale persoane.

Despre ce înseamnă acest Sistem puteți citi din materialele de început ale paginii mele de blog și veți vedea că schimbarea lui Coldea nu va avea nicio însemnătate în continuarea funcționării mecanismelor de vasalitate față de prietenii noștri americani", scrie SOV pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.