Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vîntu spune ce s-ar ascunde în spatele ultimului sondaj național

sov vantu

Sorin Ovidiu Vîntu desființează cel mai recent sondaj Avangarde, care o creditează pe Gabriela Firea cu prima șansă la alegerile prezidențiale, peste Klaus Iohannis. Fostul mogul spune și ce s-ar putea afla în spatele unui asemenea sondaj.

Vezi AICI datele sondajului!

Potrivit lui SOV, nu există în România o bază de date atât de complexă care să permită realizarea prin telefon a unui sondaj de opinie care să aibă o legătură, chiar și aproximativă, cu realitatea. Orice sondaj de acest gen dat publicității este o manipulare plătită de cel pe care îl veți găsi pe locul 1, afirmă Vîntu.

Vezi și: CULISE: Cum s-a rupt lanțul de iubire dintre Ponta și PRU. Rolul lui Dragnea

„Ultimul sondaj de acest gen dat publicității de celebrul iluzionist Marius Pieleanu o plasează pe doamna Pandele Firea pe primul loc în preferințele românilor pentru funcția de Președinte al țării. Lăsând de-o parte caraghioslâcul poziționării, se degajă două posibilități:

1. Dragnea a vândut poziția de candidat la Președinție din partea PSD pentru alegerile din 2019 (de obicei candidații cu șanse reale la Președinție se nfruptă copios din banii de campanie electorală);

2. Anticipând iminenta încarcerare a lui Dragnea, în PSD a început competiția ocupării acestei poziții după principiul statului la coadă: „primul venit, primul servit””, scrie Sorin Ovidiu Vîntu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.