Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viola Davis, premiată cu Oscar pentru cel mai bun rol secundar feminin

www.chicksinfo.com
Viola Davis

Viola Davis a primit, duminică seară, la Los Angeles, premiul Oscar pentru cel mai bun rol secundar feminin pentru rolul din producţia "Fences", regizată de Denzel Washington.

La această categorie au mai fost nominalizate actriţele Naomie Harris ("Moonlight"), Nicole Kidman ("Lion"), Octavia Spencer ("Hidden Figures") şi Michelle Williams ("Manchester by the Sea")

Citește și: 'O.J.: Made in America', desemnat cel mai bun film documentar - VIDEO

În regia lui Denzel Washington, care interpretează şi rolul principal, filmul "Fences" prezintă lupta unui tată afroamerican să-şi susţină familia în anii '50, într-o perioadă de segregare rasială în SUA. Filmul este o adaptare a unei piese de teatru scrise de August Wilson.

Viola Davis, 51 de ani, a mai fost nominalizată la Oscar de două ori. Prima nominalizare s-a produs în 2009, pentru rol secundar cu filmul "Doubt", iar cea de-a doua, pentru rol principal, în 2012 cu interpretarea din filmul "The Help". Davis a câştigat cu rolul din "Fences" şi un Glob de Aur, un premiu SAG (Screen Actors Guild) şi alte premii din partea criticilor, potrivit Agerpres.

"Am devenit actriţă şi-i mulţumesc lui Dumnezeu pentru asta, pentru că suntem singura profesie care sărbătoreşte ce înseamnă să trăieşti o viaţă", a declarat actriţa, vizibil emoţionată, după ce a primit premiul Oscar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.