Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Violeta Răduţ va fi validată deputat pe locul vacant la Teleorman

Inquam Photos / Octav Ganea
Camera Deputatilor

Violeta Răduţ, aflată pe lista de candidaţi pentru Camera Deputaţilor pentru circumscripţia electorală 36 Teleorman, urmează să fie validată deputat, în plenul de marţi, pe locul rămas vacant în urma demisiei lui Adrian Ionuţ Gâdea, a decis, luni, Biroul Permanent al Camerei.

Potrivit unei note a Secretariatului general al Camerei Deputaţilor, având în vedere demisia lui Adrian Ionuţ Gâdea din funcţia de deputat, în locul acestuia rămas vacant va urca următoarea persoană care se regăseşte pe lista de candidaţi pentru alegerea Camerei în circumscripţia electorală nr. 36 Teleorman, iar aceasta este Violeta Răduţ.

Comisia de validare urmează să întocmească raportul de validare a mandatului de deputat al acesteia, care va fi prezentat în plenul de marţi. Camera Deputaţilor a vacantat, în 14 februarie, cu 284 voturi "pentru", două "împotrivă" şi o abţinere, locul de deputat al lui Adrian Ionuţ Gâdea, luând act de demisia acestuia. Gâdea a informat Biroul permanent că începând cu data de 27 ianuarie îşi depune demisia din calitatea de deputat. Adrian Ionuţ Gâdea a fost ales deputat de Teleorman pe listele PSD, conform Agerpres. În 17 ianuarie, el a fost numit secretar de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.