Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Visul mobilizator al lui Iohannis



'Dar ce este mai important este că vor ieşi tinerii. Vom avea o campanie specială pentru tineri, deoarece ei sunt reticenţi faţă de politicieni dar eu sper să îi pot convinge, iar pe de altă pare, ei sunt viitorul ţării, generaţia de mâine şi, dacă nu îi atragem macar la vot, atunci chiar avem ose problemă. Dar eu sper că voi reuşi să îi mobilizez', a afirmat Iohannis, într-o declaraţie de presă.

De asemenea, el a afirmat că nu îi este teamă că numărul mare de candidaţi care se revendică de dreapta îi vor lua din voturi, însă a recunoscut că ar fi fost mai bine să fie mai puţini.

Totodată, Iohanis a afirmat că dacă va fi ales preşedinte, nu va coabita politic nu nimeni, deoarece coabitarea înseamnă un troc politic. În schimb va colabora cu oricine va fi prim-ministru, 'colaborarea însemnând transparenţă pentru România, pentru români şi în condiţiile stabilite de Constituţie şi de lege'.

Referitor la afirmaţia preşedintelui Traian Băsescu privind faptul că unii dintre candidaţi nu ar avea CV-ul complet, candidatul ACL a spus că nu este şi cazul lui.

El a spus şi că dacă va fi ales în noiembrie, va fi preşedintele tuturor românilor, indiferent de etnia acestora.

Iohannis a mai precizat că deşi Vasile Blaga, şeful său de campanie electorală, nu s-a aflat alături de el la Arad, are cu acesta o colaborare foarte bună.   Sursa: Agerpres

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.