Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vlad Țepeș și protestele anti-moschee, vedete într-o revistă germană

Vlad Țepeș ca simbol politic și recentele proteste anti-moschee și anti-imigranți ale Partidului România Unită au captat interesul presei germane. Astfel, revista germană ”ZUERST” a realizat un interviu cu liderul Partidului România Unită Bogdan Diaconu cu privire la protestele anti-moschee și anti-imigranți desfășurate de PRU, dar și referitor la domnitorul Vlad Țepeș aflat pe sigla partidului, despre care publicația spune că e cunoscut ca și ”Contele Dracula”. Diaconu corectează această viziune și îl descrie pe Vlad Țepeș ca pe un apărător al creștinătății împotriva Islamului și ca pe un mare domnitor român.

VEZI ȘI: Lucian Bute surprinde - Anunțul care poate răsturna totul

AICI IMAGINI DE LA PROTESTE

În interviu, liderul PRU, care este și candidatul formațiunii la Primăria Generală București, descrie pe larg opoziția pe care o face partidul său la proiectul moscheii din Capitală susținut de Turcia, dar și anomaliile înțelegerii UE-Turcia privind imigranții. Diaconu îl acuză pe Iohannis pentru audiența din Germania a revistei că este supusul Cancelarului Angela Merkel și le prezintă nemților istoria zbuciumată a Țărilor Române în raport cu Imperiul Otoman, motiv, spune liderul naționalist, ca românii să nu aibă încredere în alianța făcută de Iohannis cu Erdogan.

Liderul PRU lansează propunerea, în cadrul interviului publicat parțial online, dar apărut pe larg în ediția printată a revistei ”Zuerst”, ca toate partidele naționaliste din Europa să se unească pentru a apăra continentul de invazia musulmană și de dictatura Bruxelles-ului.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.