Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vlad Vasiu, noul președinte executiv al TNL

sigla noua pnl

Vlad Vasiu este noul președinte executiv al Tineretului Național Liberal (TNL), după ce a obținut 44 de voturi, dintr-un total de 45, în cadrul ședinței Biroului Național TNL care a avut loc duminică, în București.

Funcția de președinte executiv al TNL este a doua funcție ca importanță în interiorul organizației. Tot în cadrul ședinței Biroului Permanent Național care a avut loc, duminică 15 februarie, deputatul Costel Alexe a fost ales președinte interimar al TNL România, funcție rămas vacantă în urma demisiei președintelui ales Florin Alexe.

Vlad Vasiu a fost susținut, în prealabil, de către filialale TNL din Transilvania, primind mai apoi vot de încredere din partea majorității filialelor din țară.

La nivelul județului Sibiu, Vlad Vasiu deține funcția de vicepreședinte al Biroului Permanent Teritorial PNL Sibiu. Noul președinte executiv al TNL are 31 de ani și și-a început cariera politică la 18 ani, reprezentând, pe rând, filiala Sibiu în Biroul Național al Cluburilor Studențești Liberale, trecând apoi la TNL, unde a reprezentat Tineretul Național Sibiu timp de trei mandate, începând cu anul 2009.

Vlad Vasiu este asistent univeristar al Facultății de Relații Internaționale și Studii Europene din cadrul Universității "Lucian Blaga" din Sibiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.