Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vlad Voiculescu răspunde acuzaţiilor: Ce legături are cu 'oculta mondială'

vlad voiculescu

Unul dintre miniştrii tehnocraţi cu cea mai bună imagine din guvern e implicat într-un scandal imens, iar imaginea acestuia ar putea fi pătată iremediabil. Lui Vlad Voiculescu i s-au adus acuzaţii extrem de grave în presă. S-a spus că acesta ar avea un unchi cunoscut in tot sistemul sanitar drept „Nic” Voiculescu, cel mai mare „lobbist” al marilor companii din domeniul pharma.

Detalii aici: DEZVĂLUIRI Vlad Voiculescu, un pion în mafia medicamentelor?

Vlad Voiculescu a respins toate acesta acuzaţii şi a anunţat că va da în judecată acele publicaţii. Titularul de la Sănătate a dezvăluit la Antena 3 adevărata relaţie dintre el şi aşa zisul său unchi.

"Nu-mi dau seama dacă e unchi sau văr. Am verificat şi eu astăzi. Este o rudă de gradul cinci. Este ruda mea. Este un om cu cariera in industria pharma. Are o firma de consultanta, banuiesc ca lucreaza si in industria pharma. Ultima data cand ne-am vazut a fost in octombrie anul trecut intr o vizita inainte de a fi ministru. Astept si eu sa vad de ce sunt acuzat. Nu am habar de ce as putea sa fiu acuzat.  Singurul contact pe care l am avut cu el a fost un schimb de sms-uri strict pe ce a aparut in presa, nimic altceva. ", a anunţat Voiculescu la Antena 3.

Citeşte şi: Propunerea IREZISTIBILĂ care-l poate rupe pe Victor Ponta de PSD: 'El va fi premierul'

Acesta a răspuns şi acuzaţiilor conform cărora Ioana Ursu ar fi ajuns în minister pe "pile". "Ioana Ursu de 33 de ani este absolventa a London School of Economics. Am intrebat-o daca a lucrat cumva pentru Nick Voiculescu. Nu numai ca nu a lucrat vreodata pentru el, dar nu a fost niciodata angajata la vreo firma in România. Nu-l cunoaste şi nu a vorbit niciodata cu el", a mai spus Voiculescu la Q&A.

Voiculescu a spus că abia aşteaptă să vadă şi următoarele episoade ale dezvăluirilor despre el.

Citeşte şi: Simona Halep suferă de o BOALĂ TERIBILĂ: Abia acum s-a aflat

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.