Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vladimir Putin a dat ORDIN SERVICIILOR SECRETE: Urmează PRĂPĂDUL

putin medvedev

Preşedintele rus Vladimir Putin le-a ordonat marţi serviciilor sale secrete să întărească măsurile de securitate, la o zi după asasinarea ambasadorului rus la Ankara de către un poliţist turc, informează AFP.

'Le cer serviciilor speciale să ia măsuri suplimentare pentru a asigura securitatea în interiorul Rusiei şi în străinătate, pentru a spori securitatea organizaţiilor ruse în străinătate şi a colaboratorilor acestora', a declarat Putin, citat de agenţiile de presă ruse, notează agerpres.ro.

Citește și: Moise Guran e acuzat de PLAGIAT: Ce ar fi făcut fostul jurnalist

'Vă cer, de asemenea, să intensificaţi cooperarea cu serviciile secrete din străinătate', a adăugat Putin, făcând aceste declaraţii în faţa şefilor diferitor servicii secrete din ţara sa, cu ocazia Zilei agenţilor de securitate.

Ambasadorul Rusiei la Ankara, Andrei Karlov, a fost ucis luni seara de un poliţist turc, care a afirmat că a acţionat pentru a răzbuna drama din oraşul Alep, pe cale să fie recucerit în totalitate de regimul sirian, cu sprijinul Moscovei.

Citește și: Madonna ȘOCHEAZĂ din nou: Ce a putut să facă pe scenă / VIDEO HOT

Turcia şi Rusia au înfiinţat o comisie comună pentru anchetarea asasinării diplomatului rus, ucis cu mai multe gloanţe trase în spate. O delegaţie rusă formată din opt membri a sosit marţi dimineaţa în capitala turcă pentru a lua parte la lucrările comisiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.