Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vladimir Putin ATACĂ Ucraina: Anunțul făcut de președintele rus

putin

Întreruperea de către autorităţile ucrainene a furnizării apei şi electricităţii pentru peninsula Crimeea, după ce Rusia a anexat-o, este 'aproape o crimă împotriva umanităţii', a apreciat preşedintele rus, Vladimir Putin, într-un discurs susţinut în Crimeea, în care şi-a detaliat unele planuri privind dezvoltarea economică a acestei regiuni, relatează agenţia DPA.

'Organizaţiile de apărare a drepturilor omului tac, dar de fapt aceasta este o crimă serioasă' a adăugat el în timpul unui forum economic desfăşurat la Yalta.

Citește și: Cristian Tudor Popescu șterge pe jos cu Dacian Cioloș: Sper să rectificați. Ați mai făcut asta când ați greșit

Liderul de la Kremlin a vizitat miercuri pentru a treia oară Crimeea după anexarea acesteia, stârnind astfel noi proteste din partea guvernului de la Kiev. În discursul său, el a promis că în doi ani va restabili complet furnizarea de electricitate în peninsulă şi că va aloca sume echivalente cu aproape două miliarde de dolari pentru proiectele de furnizare a apei curente.

Putin a promis de asemenea continuarea sprijinului pentru dezvoltarea fabricilor locale şi a estimat că viitorul pod peste strâmtoarea Kerci va permite sosirea în Crimeea a încă aproximativ 14 milioane de turişti anual.

Citește și: Pentru prima dată în istorie, virusul hepatitei C a fost fotografiat / VIDEO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.