Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vladimir Putin și Recep Tayyip Erdogan au bătut palma pentru ultimul atac din Siria

putin erdogan

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan şi omologul său rus Vladimir Putin au căzut de acord să susţină anchetarea de către de către Organizaţia pentru Interzicerea Armelor Chimice a atacului chimic din Siria, au afirmat surse din cadrul administraţiei prezidenţiale de la Ankara, potrivit agenţiei Reuters.

Într-o convorbire telefonică cu Putin, Erdogan a subliniat că folosirea armelor chimice este o crimă împotriva umanităţii, au adăugat aceleaşi surse, scrie agerpres.ro.

Citește și: A arătat TOT: A prezentat emisiunea FĂRĂ LENJERIE INTIMĂ, într-o rochie TRANSPARENTĂ / VIDEO

Atacul cu arme chimice asupra localităţii siriene Khan Shaykhun, atribuită de mai multe guverne regimului de la Damasc condus de preşedintele Bashar al-Assad, a ucis zeci de oameni şi a provocat represalii din partea Statelor Unite, care au lansat rachete asupra unei baze aeriene din Siria.

Tot joi, ministrul rus de externe Serghei Lavrov i-a declarat omologului său sirian Walid al-Moualem, aflat în vizită la Moscova, că Rusia şi SUA sunt de acord că loviturile aeriene americane în Siria nu se vor repeta, a transmis agenţia de presă Interfax, preluată de Reuters. Potrivit lui Lavrov, înţelegerea a fost încheiată miercuri, în timpul vizitei în Rusia a secretarului de stat american, Rex Tillerson.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.