Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vladimir Putin, reacție după asasinarea principalului său adversar politic

putin

Președintele Vladimir Putin a declarat sâmbătă, a doua zi după asasinarea opozantului Boris Nemțov, că "se va face totul pentru ca aceia care au plănuit asasinatul și executanții acestei crime lașe și cinice să primească pedeapsa pe care o merită". Pe de altă parte, opoziția rusă a primit din partea primăriei Moscovei autorizația să desfășoare, duminică, un marș în centrul orașului în memoria lui Boris Nemțov.

"Boris Nemțov și-a lăsat amprenta în istoria Rusiei, în viața politică și în cea a societății. El și-a exprimat mereu deschis și cinstit pozițiile", a afirmat președintele rus într-un mesaj de condoleanțe către Dina Eidman, mama lui Boris Nemțov. "Împărtășesc sincer durerea care v-a lovit", a declarat Putin.

Oficialii se așteaptă ca la marș să participe zeci de mii de persoane, iar traseul cuprinde și podul Bolșoi Moskvorețki (Marele pod de piatră), unde Nemțov a primit patru gloanțe în piept. Focul a fost deschis asupra lui dintr-o mașină. Vehiculul, o maşină marca Lada Priora, a fost găsit în apropiere de locul crimei, iar anchetatorii îl percheziţionează. Acesta avea plăcuţe de înmatriculare în Inguşetia, republică rusă din Caucazul de Nord.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.