Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Voiculescu sare în apărarea lui Iohannis: Președintele Klaus Iohannis nu a fost niciodata la Grivco

captura tv
iohannis

Fondatorul televiziunilor din Antena Group, Dan Voiculescu, a postat un mesaj pe blogul său în care susține că actualul președinte, Klaus Iohannis nu a fost niciodată la Grivco, compania fondată de acesta. Astfel, Voiculescu dorește să precizeze că poziția inițială a lui Klaus Iohannis prin care a criticat acțiunea ANAF de executare a sediului Antena 3 nu vine în urma vreounei relații de apropiere între cei doi. Traian Băsescu, fostul președinte al României, a acuzat încă din 2009 că actual șef al statului nu ar fi un om puternic, mergând în urmă cu șapte ani la Grivco pentru a obține acordul lui Voiculescu să devină premier la acea vreme.

Citește și: BOMBA anului în România: Soțul șefei DNA, Laura Codruța Kovesi, agent secret

Reamintim că Voiculescu se află acum la Penitenciarul Rahova, condamnat la zece ani de închisoare în dosarul privatizării frauduloase a Institului de Cercetări Alimentare. Mesajele sale pe blog sunt, teoretic, transmise pe hârtie unor apropiați care îl vizitează și care apoi le postează pe blogul lui Voiculescu.

În schimb, fondatorul Partidului Conservator nu a uitat de obsesia sa: Traian Băsescu. Voiculescu susține că omul pe care îl acuză că l-a băgat pe nedrept în închisoare îi cerea, până să ajungă președinte, să apară și el la Antene.

Acesta este mesajul integral postat pe blogul lui Dan Voiculescu:

Recunosc in mod public ca Traian Basescu a avut mereu comportament de sluga fata de mine in toti acesti ani.
Cateva exemple:

Citește și: Cum au făcut bulgarii pentru ca un sat de-la lor să ajungă celebru în toată lumea / VIDEO

1. Basescu ma ruga sa apara la Antene cand a candidat la Primaria Municipiului Bucurestiului. Imi amintesc ca avea o voce de sluga.

2. Tot cu un comportament de sluga a venit ”cu caciula in mana” la Grivco – asa cum singur a recunoscut. *Pentru opinia publica: Presedintele Klaus Iohannis nu a fost niciodata la Grivco.

3. Tot ca o sluga Basescu a venit la Senat in biroul meu si mi-a solicitat sa nu votam in Parlament alegerea lui N. Vacaroiu si a lui A. Nastase in functiile de presedinti ai celor doua Camere.

Citește și: Șeful celebrei Levi’s: Blugii trebuie spălați extrem de rar! Vezi motivele

4. Sluga a fost si la Taverna Sarbului cand m-a rugat sa ne intalnim cu scopul de a-l da jos pe C.P.Tariceanu din functia de Prim-Ministru pentru a-l pune pe T. Stolojan.

5. Inclusiv la intalnirea de la Cotroceni Basescu mi-a spus umil:  „Domnule Profesor, sunteti nascut in ’46, deci suntem apropiati ca varsta. Nu mai mergeti pe mana unui cal mort. Tariceanu nu are niciun viitor”.

De fiecare data comportamentul lui Basescu a fost de sluga umila, chiar si pe scarile de la Modrogan inainte sa-l tradeze pe Petre Roman.

Citește și: A fost înșelat, dar i-a făcut o surpriză incredibilă iubitei / VIDEO

Referitor la evenimentele recente, sustin intru totul aplicarea legii prin respectarea ei, deci NU prin abuz.  De la mic la mare, cei care reprezinta statul au obligatia sa respecte, mai ales intr-un stat de drept, drepturile cetatenilor si sa aplice legea in spiritul si litera ei. Legile sunt acelesi pentru toti si sunt facute pentru oameni, nu impotriva lor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.