Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vom fi Tigrul economic al Europei de Est!

VeÅŸti bune, dragii mei!

Spre sfârşitul săptămânii trecute am avut privilegiul de a mă număra printre puţinii demnitari care, alături de preşedintele Camerei Deputaţilor, au fost gazde, la Palatul Parlamentului, pentru o delegaţie de 11 congressmeni americani.

Încă odată mi s-a dovedit faptul despre care am ajuns să scriu aproape non stop: Entităţile Asociative Externe care nu vor deloc binele României sunt mai active ca oricând. Acestea impart, din zi în noapte şi viceversa, minciuni sfruntate despre Ţara Noastră, despre politicieni şi politică, despre economie şi potenţialul României. Acest lucru mi-a fost confirmat chiar de congressmenii americani care s-au arătat deosebit de surprinşi vizavi de realităţile noastre, cele de zi cu zi. Probabil ne credeau nişte sălbatici care ne creştem copiii prin peşteri întunecate şi nicidecum o naţiune a Europei. Prea mult rău ne-au făcut aceste EAE, pline de duşmani năimiţi de bani sliuiţi de minţi tulburate.

În mod special, am avut plăcerea de a discuta mai mult cu doamna congressman Cynthia Marie Lummis Wiederspahn, o republicană de mare inteligenţă politică care a mi-a declarat textual că România este uimitoare şi nu ar fi crezut niciodată că Ţara Noastră poate fi aşa de calmă, frumoasă şi caldă. Şi tot de la dânsa am aflat că sosirea Excelenţelor Lor nu a fost deloc întâmplătoare, ci au venit tocmai ca să vadă, chiar la faţa locului ce înseamnă România. Doamna Cynthia Lummis mi-a declarat, personal, faptul că România este de acum cunoscută la nivelul politicienilor americani de top şi că toţi vor vrea să stie cum este România cu adevărat.

Cred că ştiu şi ei, că sunt minţiţi de organizaţii şi lobbişti mercenari care au în fişa postului murdărirea a tot ce este românesc.

În fine, avem speranţe ca trădătorii de Neam să nu mai fie ascultaţi ca altădată şi legătura politică se se facă fără intermediari.

Jigodiile plătite cu bani murdari vor turba de furie.

Practic, am trecut la un alt nivel de contact şi schimb de informaţii, zidul minciunii a fost dărâmat şi nu cred că va mai putea fi ridicat vreodată.

Oricare politician american ce va fi informat corect va deveni un prieten şi un aliat al României. Ceea ce merităm cu prisosinţă!

Desigur, Parteneriatul Strategic care îl avem cu SUA, colaborările militare în cadrul NATO sau Scutul de la Deveselu sunt foarte importante, dar din discuţiile avute am primit o bună speranţă. Impresia mea, la încheierea vizitei, este acum clară: se pregăteşte ceea ce ne doream demult: un sprijin economic puternic, eficient şi direct.

Acum nu mai am nicio îndoială, Statele Unite pot şi vor ajuta România să devină noul Tigru economic al Europei de Est.

Aceasta este vestea pe care vreau să o împătăşesc tuturor românilor!

Lupul dacic va fi noul Tigru din Estul Europei!

P.S. - În fotografie, în dreapta mea se află congressmenul Cynthia Marie Lummis Wiederspahn, o mare prietenă a României.

Ninel PEIA

Deputat de Ilfov

https://www.facebook.com/NinelPeia

Delegația Congresului SUA: Jason Chaffetz - președintele Comisiei de Supraveghere și Reformă Guvernamentală, Cynthia Lummis, Gary Palmer, Mark Walker, Jody Hice, Mark DeSaulnier, membri ai Comisiei de Supraveghere şi Reformă Guvernamentală, Patrick Meehan, membru al Comisiei pentru Stabilirea Nivelului de Impozitare, Bruce Westerman, membru al Comisiei pentru Buget, Marlin Stutzman, Membru al Comisiei pentru Finanțe, Mike Quigley, membru al Comisiei Permanente de Control a Comunităţii de Informaţii și Reid Ribble, membru al Comisiei pentru Politică Externă.

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.