Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vrednicul Liviu Dragnea cheamă Biserica alături de PSD

dragnea

Vrednicul Liviu Dragnea dă lovitura în această campanie electorală cu Biserica. După ce a primit ordinul "Sfinții Martiri Brâncoveni", direct de la Patriarhul Daniel, acum Liviu Dragnea a trecut la capitolul greco-catolici.

Vicepremierul s-a dus la Cluj pentru a sfinți milionul dat de Guvern, pentru construirea Catedralei Greco-Catolice din oraș. De aici, Dragnea a ținut să le amintească preoților că acest guvern a dat banii pentru catedrală și le-a promis că vor mai veni fonduri, dacă PSD rămâne la putere după alegeri.

“Am un scop precis pentru care am venit aici, de a spune că Guvernul a sprijinit construcția acestei catedrale și o va sprijini în continuare și se va termina când va vrea Dumnezeu. Vom sprijini și alte edificii religioase din România. Am venit la Cluj pentru a arăta respectul nostru pentru Cluj, acest oraș care este un model pentru ecumenism, este un centru cultural deosebit și pe de altă parte am vrut să văd o construcția acestei catedrale, pentru că am foarte multe curiozități despre această clădire. Această clădire va contribui la atractivitatea Clujului. Sprijinul pe care Guvernul îl acordă catedralei este un mic gest reparatoriu”, a declarat vicepremierul Liviu Dragnea, aflat într-o vizită la Cluj-Napoca.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.